Philips 5500 LatteGo  

Uživajte u 20 toplih i ledenih napitaka od kafe jednim dodirom na zaslon​

Philips 5500 LatteGo

Uživajte u 20 toplih i ledenih napitaka od kafe jednim dodirom na zaslon​

Philips 5500 LatteGo, uživajte u 20 toplih i hladnih napitaka pomoću jednog dugmeta

Philips 5500 LatteGo: potpuno automatski aparat za espreso

EP5547/90

Philips 5500 LatteGo, uživajte u 20 toplih i hladnih napitaka pomoću jednog dugmeta

Do 20 vrsta toplih i ledenih napitaka od kafe​

LatteGo inovativni sistem za savršenu mlečnu penu

100% keramički mlin​

Uz tehnologiju SilentBrew* mlin je 40% tiši​

Uz QuickStart brže do omiljenog napitka​

Poboljšan ukus zahvaljujući izdržljivom keramičkom mlinu

Extra shot” - funkcija za dodatni ristreto

Uz AquaClean uživajte u 625** šoljica pre zamene filtra.

Odaberite neki od 20 ukusnih napitaka od kafe na aparatu Philips 5500 LatteGo. Od mlečnih latea do osvežavajućih ledenih kafa, svaki napitak se priprema na idealnoj temperaturi, sa savršenom aromom i kremom. LatteGo pravi svilenkasto glatku penu od mleka, a čišćenje je lako.

Philips EP5547/90​ LatteGo

Philips 5500 LatteGo

Philips 5500 LatteGo video

20 toplih i ledenih napitaka od kafe​

Birajte do 20 vrsta napitaka od kafe, od espressa, kafe sa mlekom i cappuccina pa do osvežavajuće ledene kafe. Kalibrisali smo sistem za kuvanje kako bi čak i ledea kafa imala isti super ukus kao i tople kafe.​

Inovativni LatteGo sistem – za svilenkastu mlečnu penu

LatteGo sistem za savršeno svilenkastu mliječnu pjenu u trenu će pripremiti kavu baš kakvu volite. Sastoji se od samo dva dijela što ga čini jednostavnim za rukovanje. Čišćenje je brzo i lako – sustav se može oprati pod mlazom tekuće vode za 15 sekundi* ili pak staviti u perilicu za pranje posuđa. Svaki puta kada poželite kavu, možete birati želite li dodati savršeno svilenkastu mliječnu pjenu. Aparat radi sa svim vrstama mlijeka i biljnih napitaka, što ga čini idealnim i za osobe koji ne toleriraju laktozu.​

 
* Na temelju istraživanja potrošača u Njemačkoj te u usporedbi s vodećim potpuno automatskim aparatima za espresso kojima se upravlja jednim dodirom (kava + mlijeko) (2023.)

Tehnologija SilentBrew

Tehnologija SilentBrew

Naša patentirana tehnologija SilentBrew smanjuje buku aparata kako biste više uživali u doživljaju kuvanja aromatične kafe. Zahvaljujući zvučnoj izolaciji i tihom mlevenju, naši aparati prave 40% manje buke od prethodnih modela i dolaze sa sertifikatom Quiet Mark.

QuickStart, više nema čekanja da se aparat zagreje

QuickStart

Više nema čekanja da se aparat zagreje. Naša funkcija QuickStart omogućava vam da uključite aparat i da odmah kuvate kafu. Aparat će se zagrejati u skladu sa izabranim receptom.

100% keramički noževi mlina

100% keramički mlinac​

Podesivi 100% keramički mlin ima 12 postavki za precizno mlevenje svežih zrna kafe, od grubog do izuzetno finog. Birajući stepen mlevenja, birate i sam intenzitet kafe.

Dodajte još jednu dozu espresa i uživajte u boljem ukusu bez gorčine

Dodajte još jednu dozu espresa

Uživajte u više ukusa bez gorčine pomoću funkcije za dodatni espreso. Možete da ga dodate bilo kojem od naših recepata, osim kada koristite funkciju za unapred samlevenu kafu.

Intuitivni ekran za lako biranje recepta i čuvanje napitaka u korisničkom profilu

Displej u boji osetljiv na dodir​

Displej u boji osetljiv je na dodir i jednostavno se koristi pa čini iskustvo pripremanja kafe jednostavnim. Jednim dodirom odaberite svoju omiljenu kafu i dodirnite ikonicu na displeju – kafa je spremna za tren oka! Uz dva korisnička profila možete lako spremiti svoj omiljeni napitak.​

AquaClean filter, skuvajte do 5000 šolja bez potrebe za čišćenjem kamenca zahvaljujući AquaClean filteru.

AquaClean filter za odličan ukus kafe​

Naš jedinstveni AquaClean sistem vam omogućava da uživate u 625* šoljica pre zamene filtera i do 5.000 šoljica pre nego što je potrebno ukloniti kamenac iz aparata.​

 

Odricanje odgovornosti: *Na osnovu zamene 8 filtera kao što je označeno na aparatu. Stvarni broj šoljica zavisi od izabranih sorti kafe i šablona ispiranja i čišćenja

HomeID: Saznajte prednosti i sve karakteristike svog aparata i otkrijte nove recepte poput onih u kafeteriji u našoj aplikaciji HomeID.

Podrška za aparat u aplikaciji HomeID

Saznajte prednosti i sve karakteristike svog aparata i otkrijte nove recepte poput onih u kafeteriji u našoj aplikaciji. 

Šta drugi misle o aparatu Philips 5500 LatteGo

Najčešća pitanja

Koji delovi Philips LatteGo aparata za espreso mogu da se peru u mašini za sudove?

Radi vašeg komfora možete da postavite sistem za mleko, posudu za sakupljanje tečnosti i posudu za ostatke kafe u mašinu za pranje sudova. Na taj način ćete uštedeti vreme i osigurati higijensko čišćenje.

Koja je maksimalna zapremina LatteGo posude?

Posuda za mleko ima maksimalni kapacitet od 0,265 litara. To znači da možete da napravite 1 kapućino, 2 kapućina ili 1 late makijato bez dopunjavanja mleka.

Koliko šoljica mogu da napravim sa jednim punim LatteGo?

Na posudi se nalazi nekoliko ikona. Tu su indikatori za tip napitka i broj napitaka.

Postoje ikone za 1 kapućino, 2 kapućina i 1 late makijato.

Mogu li da držim LatteGo u frižideru?

Da, LatteGo možete da držite u frižideru. Stavite poklopac za odlaganje pre nego što stavite LatteGo u frižider.

Savet: Možete da izaberete brzo čišćenje u meniju aparata da biste ga brzo očistili i održali čistim pre odlaganja u frižider.

Da li je potrebno da zamenim AquaClean filter?

Da, zamenom filtera na zahtev aparata uklanjate potrebu za čišćenjem kamenca iz aparata do 5000 šoljica*, a dobijate bistru i čistu vodu.

* Zasnovano je na 8 zamena filtera na zahtev aparata. Stvarni broj šoljica zavisi od izbora kafe i ispiranja i čišćenja.

Mogu li da koristim različite vrste mleka za kafu?

Da, revolucionarni LatteGo je napravljen tako da pruža dobre performanse sa različitim vrstama mleka.

Rezultat pravljenja pene od mleka zavisi od procenta masti i proteina u mleku. Preporučujemo da koristite mleko za bariste ili mleko za profesionalnu upotrebu kako biste postigli najbolji rezultat.

Kako mogu da personalizujem kafu?

Podesite jačinu, količinu kafe i količinu pene od mleka za napitak pomoću menija My Coffee Choice. Takođe možete da podesite temperaturu kafe* prema želji. Lako odaberite između tri različite postavke.

*Samo određeni tipovi

Koje vrste napitaka nudi ovaj model?

Sa našom serijom 5500 možete da uživate u do 20 napitaka, vrućoj vodi i peni od mleka. 

Meni od 20 napitaka uključuje: espreso, kafu, amerikano, kapućino, late makijato, ledenu kafu, ledeni late makijato, krem kafu, late, šolju za putovanja, espreso lungo, ristreto, flet vajt, kafu sa mlekom, ledeni amerikano, ledenu krem kafu, ledeni kapućino, ledenu kafu sa mlekom, ledeni late, ledeni espreso

 

Da li se materijali habaju kada se aparat čisti u mašinu za pranje sudova?

LatteGo je testiran sa 600 pranja u mašini za sudove (svaki dan u mašini za sudove tokom 2 godine). To nije uticalo na performanse.

Šta predstavlja tehnologija SilentBrew?

Naša vodeća tehnologija SilentBrew koristi izolaciju zvuka i tiho mlevenje za stvaranje prijatnog iskustva pripreme kafe. Sertifikovao je Quiet Mark.

Čemu služi aplikacija HomeID?

Otkrijte sve što treba da znate o svom automatskom aparatu za espreso uz pripremne radnje i vodiče u aplikaciji HomeID. Pronađite inspiraciju i eksperimentišite sa receptima pomoću postupnih uputstava u aplikaciji. 


Aplikacija HomeID nije povezana sa aparatom. 

Tražite drugi aparat za espreso?

Prijavi se i preuzmi kod za 10% popusta

* Ovo polje je obavezno

 

Promokod za 10% popusta na ceo Philips asortiman lične nege, Philips Avent asortiman i aparata za domaćinstvo, kao i na određeni Philips TV i sound asortiman

Ekskluzivne promocije i kuponi

Lansiranja proizvoda

*

Želim da primam promotivne poruke – na osnovu mojih željenih postavki i ponašanja – o Philips proizvodima, uslugama, događajima i promocijama. Lako mogu da opozovem prijavu bilo kada.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашу веб страницу је најбоље прегледати у најновијој верзији Мицрософт Едге, Гоогле Цхроме или Фирефок.