1

Izbor bebi monitora za vas

Pokušavate da saznate koji bebi monitor vam najviše odgovara? Donosimo vam pregled dostupnih bebi monitora i objašnjavamo kome najviše odgovaraju.

Tri bebi monitora

Ako tražite bebi monitor koji vam najviše odgovara, treba da razmotrite tri osnovne opcije.

 

  • Pametni bebi monitor – slušajte i odgovarajte na bilo kojem mestu ili pomoću bilo kojeg pametnog uređaja
  • Video bebi monitor – slušajte i vizuelno proveravajte na ekranu visoke rezolucije, danju ili noću
  • Audio bebi monitor – slušajte i odgovarajte putem privatne i zaštićene veze

 

Pronađite bebi monitor koji odgovara vašem načinu života

Pronalaženje najboljeg bebi monitora svodi se na vaše jedinstvene potrebe, tako da nema dobre ili loše opcije. U nastavku možete da pronađete više detalja o tome kako se svaki od bebi monitora može uklopiti u vaš način života.

 

Pametni monitor za bebe

Da li ste majka ili otac koji se razumeju u tehniku? Ili samo želite da znate da li možete baciti pogled bez obzira na to gde se nalazite? Pametni bebi monitor pruža vam bezbrižnost bilo da ste kod kuće ili izvan nje jer vam omogućava da gledate i slušate na bilo kojem pametnom uređaju. Ovo je takođe opcija sa najvećim mogućnostima prilagođavanja i višenamenskim upotrebama: izaberite učestalost primanja obaveštenja, omogućite nadzor većem broju osoba na drugim pametnim uređajima, snimajte fotografije i pratite temperaturu i vlažnost u sobi.

 

Philips Avent pametni bebi monitor se povezuje sa našom uGrow aplikacijom za zdrav razvoj vaše bebe. Aplikacija čuva sva očitavanja klime u prostoriji i može da vam pomogne da otkrijete uticaj koji ona ima na ritam spavanja vaših mališana.

 

Najbolji bebi monitor za: roditelje koji se osećaju bezbednije uz više informacija i koji žele da se osećaju povezano sa bebom, bez obzira na to gde se nalaze.

 

Video bebi monitor

Video bebi monitor za bebe drugi je način da vizuelno pratite i slušate bez ometanja bebe. Koristeći kameru (na jedinici za bebu) i video ekran (na roditeljskoj jedinici), putem privatne i zaštićene veze možete da proverite da li je zaista vreme za sledeće hranjenje ili se radi samo o lažnoj uzbuni. Baš kao i pametni bebi monitor, ovaj bebi monitor može da prati temperaturu i vlažnost u prostoriji, da omogući slušanje i odgovaranje, kao i reprodukciju uspavanki.

 

Najbolji bebi monitor za: roditelje koji ne mogu odoleti da ne bace pogled

 

Audio bebi monitor

Audio bebi monitor, kao što ste verovatno i pretpostavili, opcija je koja nudi samo zvuk. Budite bezbrižni slušajući bebino gugutanje i meškoljenje putem odašiljača, reprodukujte uspavanke i odgovarajte. Naš audio monitor omogućava da prilagodite osetljivost mikrofona, tako da se mogu čuti samo određeni nivoi buke. Možete isključiti zvuk uspavanki i biti mirni znajući da ćete čuti da li ste potrebni bebi.

 

Najbolji bebi monitor za: roditelje koji smatraju da je manje više ili koji više vole zvuk umesto slike.

 

Bez obzira na to koji monitor izaberete, dodatni par očiju ili ušiju koji prati vašeg mališana uz privatnost i zaštitu pružiće vam bezbrižnost i mogućnost da se opustite dok beba spava.

 

Želite da saznate više o našim bebi monitorima?

Pročitajte više o ovoj temi

Roditeljstvo. Ne postoji vodič, ali postoji ekipa za podršku

Želite da vam se besplatni personalizovani saveti i popusti dostave direktno u vaše prijemno sanduče?
Ikona e-pošte

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

Нашу веб страницу је најбоље прегледати у најновијој верзији Мицрософт Едге, Гоогле Цхроме или Фирефок.