1
Philips Momentum

Philips Momentum

Optimizovane performanse za igranje na konzolama nove generacije

  Xbox

  Philips monitori su preneli igranje na konzolama na novi nivo, uz partnerstvo sa Xbox radi razvoja najboljeg rešenja za nove konzole serije X.

   

  Najnoviji modeli, 559M1RYV i 279M1RV, koji imaju HDM1 2.1, optimizovani su za pružanje najboljih performansi i najupečatljivijeg doživljaja igranja koji možete da dobijete na konzoli.

  Xbox

  Besplatno dobijte jednomesečni Xbox Game Pass Ultimate uz Philips Momentum monitore

  Momentum predstavlja sledeći korak u evoluciji

  Momentum predstavlja sledeći evolutivni korak na polju monitora za igranje na konzolama


  Za prave entuzijaste za igranje na konzolama, najnoviji Momentum modeli su prvi na svetu monitori za igranje na konzolama sa zvaničnim sertifikatom „Designed for Xbox“, koji predvode dolazak nove, neprikosnovene ere igranja. Koriste novi standard HDMI 2.1, koji donosi specijalne funkcije, veći propusni opseg, više rezolucije i veće brzine smenjivanja kadrova u doživljaj igranja.

  Zgrabite trenutak

  Philips Momentum – zgrabite trenutak

  Vrhunski Momentum od 55” takođe prenosi zvuk na novi nivo uz ugrađene zvučnike kompanije Bowers and Wilkins. Novi 559M1RYV je jedini monitor na tržištu namenski napravljen za igranje na konzolama, koji pruža novi HDMI 2.1 standard i zvuk od kojeg zaista zastaje dah.
  Philips Momentum Video – zgrabite trenutak

  UltraClrear 4K UHD uz DisplayHDR 400 pruža izuzetno oštru iživopisnu sliku koja vas uvlači u akciju.

  Ceo Momentum asortiman

  Podržavamo izvrsnost u e-sportu


  Philips Momentum predstavlja sinonim za vrhunsko igranje na konzolama. Posvećeni smo pružanju podrške izvrsnosti i vrhunskim performansama u e-sportu, pa smo se udružili sa nekim od najuspešnijih e-sport timova na svetu.
  Karakteristike

  Realistična grafika

  Zadivljujuća 4K UHD rezolucija pruža izuzetnu preciznost. Uz kompatibilnost sa standardom VESA DisplayHDR, vrhunski model monitora garantuje živopisne i realistične vizuelne efekte, sa tačnom reprodukcijom boja i kontrasta – superiorna osvetljenost, dubina i detalji.

  Neprekidna akcija

  FreeSync Premium Pro uklapa brzinu smenjivanja kadrova prikazane slike sa brzinom osvežavanja ekrana, dok malo kašnjenje na ulazu skraćuje vreme od uređaja do monitora, za brži vizuelni odziv.

  Obuhvatajuća zabava

  Ambiglow emituje auru toplog svetla koja čini da ekran izgleda veće i intenzivira zabavu. Interni procesor analizira sadržaj koji se prikazuje i uzastopno prilagođava boju i intenzitet svetla u skladu sa slikom.

  Pomoć, podrška i ažuriranja

  Registrujte monitor

  Kreirajte besplatni „My Philips“ nalog da biste registrovali novi monitor. Nakon registracije ćemo vas obaveštavati kada budu dostupna nova ažuriranja.

  Ažuriranja softvera

  Održite najbolje performanse Philips monitora. Ako postoji novo ažuriranje softvera, pronaći ćete ga ovde. A ako ste izgubili upravljačke programe, takođe možete besplatno da ih preuzmete ovde.

  Platforma za podršku

  Najbrži način da rešite tehničke probleme i probleme sa postavkama je da pogledate vodič za rešavanje problema sa Philips monitorom. Upotrebite te praktične savete i trikove da bi monitor ponovo besprekorno funkcionisao za tili čas.

  Obratite nam se

  Tu smo da vam pomognemo. Bez obzira na to da li vam je potreban savet u vezi sa kupovinom Philips monitora ili podrška za podešavanje, možete da nam se obratite telefonom, e-poštom ili putem onlajn ćaskanja.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Нашу веб страницу је најбоље прегледати у најновијој верзији Мицрософт Едге, Гоогле Цхроме или Фирефок.