Sonicare Prestige
Istekao

  100 dana garancije povrata novca na Philips Sonicare električne četkice   

   

   

  Naša jedinstvena tehnologija pruža snažno, a ipak nežno čišćenje zuba. Za samo 2 minuta postićićete ono što se običnom četkicom postigne u mesec dana. Svaka Philips električna četkica pruža Vam 3 osnovna elementa odlične oralne nege; uklanjanje naslaga, zdravlje desni i izbeljivanje.

   

  Ukoliko želite da isprobate upravo ovu tehnologiju, od sada to možete da uradite bezbrižno uz 100 dana garancije povrata novca.

  Uslovi povrata uređaja

  Ako želite da iskoristite ovu ponudu, treba da učinite sledeće korake:

   

  Korak 1:
  Vratite proizvod zajedno s dodatnom opremom i garantnim listom u originalnom pakovanju na prodajno mesto u roku od najmanje 14 dana, a najviše 100 dana od datuma kupovine navedenog na računu. Proizvod treba da bude u savršenom stanju i ne sme da ima kvarove izazvane neispravnim rukovanjem.


  Korak 2:
  Pakovanje takođe mora sadržati i originalan račun koji dokazuje da je proizvod kupljen u promotivnom periodu, zajedno s obrascem povrata na ovoj brošuri, popunjenim  Vašim ličnim podacima. Besplatan primerak povratnice dostupan je na stranici www.philips.rs te na prodajnim mestima Philips partnera.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Нашу веб страницу је најбоље прегледати у најновијој верзији Мицрософт Едге, Гоогле Цхроме или Фирефок.