1
Philips ručni aparat za parenje odeće serije 7000, prednja strana proizvoda

Philips Steamer​

Pronađi inspiraciju ​
za novu kombinaciju​

Praktično, brzo i efikasno peglanje – Philips Steamer 7000​

STH7060/80​

Philips ručni aparat za parenje odeće serije 7000, STH7060/80

Inovativna i jedinstvena pomična​ glava, za peglanje pod bilo kojim uglom​

Snažna i neprekidna para će ukloniti nabore sa odeće i omogućiti joj najbolji mogući izgled​

Tehnologija OptimalTEMP, garantovano bez progorevanja​

Spreman za upotrebu za samo 30 sekundi, uključi i kreni​

Philips ručni aparat za parenje odeće serije 7000

Šta ćeš obući danas?​​

Philips Steamer 7000 je praktično, brzo i efikasno rešenje za peglanje na paru, horizontalno ili vertikalno, kada god ti zatreba. Osim toga, ubija 99,9 % bakterija* i osvežava tvoju odeću. Svi komadi odeće mogu biti spremni za nošenje, za tren.

 

*Nezavisni institut je ispitao prisustvo bakterija, kao što su Escherichia coli 8099, Staphylococcus aureus ATCC 6538, Candida albicans ATCC 10231, nakon 1 minuta primene pare.

Jedinstvena podesiva glava za horizontalno ili vertikalno peglanje​

 

Inovativna i jedinstvena pomična glava omogućava da ispeglaš nabore pod bilo kojim uglom što ti pruža mogućnosti za peglanje i horizontalno i vertikalno, po tvom izboru​

Šiljati vrh površine za peglanje​

 

Površina za peglanje ima zašiljen vrh pomoću kojeg možeš lako da ispeglaš nabore uz dodatnu preciznost kod teško dostupnih mesta kao što su dugmad, kragne i karneri.​

Spremno za korišćenje za 30 sekundi​

 

Tvoj Steamer je spreman za samo 30 sekundi kada god ti je potreban. Svetlo označava da je uređaj spreman za peglanje, kako bi sve moglo da bude gotovo za tren. Idealan je za odluke oko izbora odeće i poslednjem trenutku.​​

Tehnologija OptimalTEMP​

 

Tehnologija OptimalTEMP garantuje da neće biti progorevanja na bilo kojoj tkanini koja se može peglati, tako da možeš peglati bez brige.​​

Moćan neprekidan mlaz pare

 

Neprekidni moćni mlaz pare od najviše 28 g/min omekšava vlakna tkanine kako bi nabori mogli brže da se isprave i kako bi tvoja odeća izgledala najbolje moguće.

Ubija 99.9% bakterija​

 

Osim uklanjanja nabora, tvoj Philips Steamer 7000 takođe osvežava odeću kao i mekane predmete, zavese, igračke i uklanja neprijatne mirise tako što ubija i do 99.9% bakterija* 

 

*Nezavisni institut je ispitao prisustvo bakterija, kao što su Escherichia coli 8099, Staphylococcus aureus ATCC 6538, Candida albicans ATCC 10231, nakon 1 minuta primene pare.

Pogledaj Philips Steamer 7000 u akciji​

Pogledajte Philips aparat sve-u-jednom serije 8000 u akciji

Šta drugi kažu o Philips Steamer 7000 uređaju​

Želiš kupiti​ Philips Steamer 7000 ? ​

Philips ručni aparat za parenje odeće serije 7000 proizvod

Philips Steamer 7000, STH7060/80, daje odlične rezultate kod uklanjanja nabora za sve odevne predmete zahvaljujući inovativnom dizajnu i neprekidnoj pari. Dolazi sa dve odvojive posude za vodu.

Najčešća pitanja

Da li je Philips Steamer 7000 bezbedan za korišćenje na svim tkaninama koje mogu da se peglaju?

Da, Philips ručni aparat za parenje odeće serije 7000 je bezbedan za korišćenje sa svim tkaninama koje mogu da se peglaju. Nema rizika od progorevanja ili izgorevanja.

Šta je to tehnologija OptimalTEMP ?​

Zahvaljujući tehnologiji grejne ploče OptimalTEMP, ploča za parenje na Philips ručnom aparatu za parenje odeće serije 7000 zagreva se na optimalnu temperaturu koja je bezbedna za sve tkanine i sprečava pojavu mokrih tačaka. Grejna ploča za parenje doprinosi peglanju tkanine tokom horizontalnog parenja, za još bolje rezultate.

Da li je bezbedno da dodirujem odevni predmet sa Philips Steamer 7000 uređajem ?​

Ne brini o oštećivanju odevnih predmeta, grejna ploča je namenski napravljena da to spreči. Neće progoreti niti izgoreti odevne predmete.

 

Za bolje rezultate uklanjanja nabora, uveri se da je ploča za parenje potpuno u kontaktu sa odevnim predmetom.

Koju vrstu vode mogu da koristim u Philips Steamer 7000 uređaju ?​

Ručni aparat za parenje serije 7000 dizajniran je za korišćenje sa vodom iz česme.

 

Međutim, u slučaju da živiš u oblasti sa tvrdom vodom, može da dođe do bržeg stvaranja naslaga kamenca. U tom slučaju, probaj da koristiš destilovanu ili demineralizovanu vodu (takođe možeš da koristiš mešavinu 50% demineralizovane vode i vode sa česme).​


NEMOJ da koristiš namirisanu vodu, vodu iz mašine za sušenje veša, sirće, štirak, sredstva za uklanjanje kamenca, aditive za peglanje, vodu čiji je sadržaj kamenca smanjen hemijskim putem niti druge hemikalije. To može da dovede do prskanja vode, pojave braon fleka ili oštećenja aparata za parenje.

Tražite druga rešenja za odevne predmete?

Uporedite i pronađite rešenja za odevne predmete

Pretplatite se na naš bilten

* Ovo polje je obavezno

Ekskluzivne promocije i kuponi

Lansiranja proizvoda

Saveti i trikovi

*

Želim da primam promotivne poruke – na osnovu mojih željenih postavki i ponašanja – o Philips proizvodima, uslugama, događajima i promocijama. Lako mogu da opozovem prijavu bilo kada.

 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Razumem

Нашу веб страницу је најбоље прегледати у најновијој верзији Мицрософт Едге, Гоогле Цхроме или Фирефок.