Philips slušalice

Ne odvajajte se od muzike


Šta god da volite da slušate, obožavaćete vrhunski zvuk i udobnost koje pružaju naše slušalice. Istražite sportske modele za dinamične stilove života. Elegantne potpuno bežične slušalice. Tu su i vrhunske bežične i žične Fidelio slušalice, doterane za audiofile.

Žena koristi potpuno bežične slušalice pored mora

Imamo par za vas

Od kuće do kancelarije. Od teretane do ulice. Bez obzira na to da li slušate radi motivacije, opuštanja ili koncentracije.

Philips A6606 otvorene bežične sportske slušalice


Sa tehnologijom koštane provodljivosti

Oslobodite uši. Čujte sve.

Philips Fidelio L3

Bežične slušalice koje se nose preko ušiju

Philips A7306

Potpuno bežične Bluetooth sportske slušalice

Philips K4607

Dečije otvorene bežične slušalice

Nagrade za naše slušalice

EISA nagrada za Fidelio L3
Stuff nagrada za Fidelio L3
Reddot nagrada
IF nagrade
Philips karakteristični zvuk

Philips zvuk 


Naša zvučna slika čini suštinu onoga što čujete kada slušate par Philips slušalica. Topla i prirodna, vrhunski je implementirana na našim vrhunskim Fidelio modelima – a prenosi se i sve do naših najpristupačnijih slušalica.

Žena uživa u udobnosti Philips Fidelio slušalica na otvorenom

Uvek udobno


Od izvanredne udobnosti koju pružaju Fidelio modeli do izuzetno bezbednog dizajna otpornog na vremenske uslove na našim sportskim modelima – Philips slušalice i „bubice“ napravljene su tako da pružaju odličan doživljaj. Zavalite se i slušajte, idite u šetnju ili trčite satima. Skoro da nećete primetiti da ih nosite.

Funkcije Philips redukovanja buke

Sa redukovanjem buke


Ozbiljni ste po pitanju muzike i ne želite da vam bilo šta ometa zvuk? Ili samo želite da utišate okruženje. Naš asortiman slušalica sa redukovanjem buke pruža širok izbor kada je u pitanju obuhvatajući doživljaj ili uživanje u tišini.

Žena uživa u funkciji kristalno jasnog glasa na Philips slušalicama koje koriste koštanu provodljivost

Kristalno jasni pozivi


Uvek znajte da osoba koju pozivate može jasno da vas čuje! Philips slušalice koje koriste kombinaciju AI mikrofona i mikrofona za koštanu provodljivost jasno će prenositi zvuk vašeg glasa, čak i ako je vetrovito. Možete da budete u pokretu i da telefonirate.

Funkcije Philips otvorenih slušalica

Otvorene slušalice 


Volite da radite jogu ili da trčite uz muziku ili podkaste? Obožavate da slušate ali ne volite osećaj da vam se nešto nalazi u ušnom kanalu? Philips otvorene bežične slušalice omogućavaju vam da slušate zvuk i sve drugo, bez potrebe da bilo šta stavite na uši ili u njih.

Slušalice za svako uvo

Philips Fidelio

Philips Fidelio

Napravljeni za slušaoce

headphones app

Aplikacija Philips Headphones


Za iOS i Android

Ikona najčešćih pitanja

Odgovori na vaša pitanja

Kako da povežem ili uparim Philips Bluetooth / potpuno bežične slušalice?

Pogledajte priručnik za određeni modeli Philips slušalica. Ako više nemate priručnik, možete da preuzmete aplikaciju Philips Headphones i da u njoj pronađete informacije.

Šta je redukovanje buke? Kako funkcioniše redukovanje buke?

Naše slušalice sa redukovanjem buke koriste sićušne mikrofone koji registruju ambijentalnu buku oko vas. Zatim ugrađena elektronika kreira talas za redukovanje buke, koji je potpuna suprotnost ambijentalnoj buci. Taj talas ima ulogu brisača buke i poništava neželjene zvukove bez primetnog umanjivanja kvaliteta muzike. 

Kako funkcionišu slušalice koje koriste koštanu provodljivost?

Standardne slušalice šalju zvučne talasa na vaše bubne opne, koje vibriraju u skladu sa zvukovima koje slušate. Slušalice koje koriste koštanu provodljivost vibriraju jagodične kosti i kohleu (kost u unutrašnjem uhu), čime potpuno zaobilaze bubnu opnu.

 

To vam omogućava da slušate bez nošenja slušalica u ušima ili na njima. Slušalice koje koriste koštanu provodljivost odlične su ako želite da budete svesniji okruženja tokom bavljenja sportom ili hodanja. Takođe mogu da predstavljaju rešenje za slušaoce koji imaju neki problem sa spoljnim uvetom, srednjim uvetom ili bubnom opnom.

Koja je razlika između slušalica koje se nose na ušima i onih koje se nose preko ušiju?

Slušalice koje se nose na ušima stoje na ušima tako da ne obuhvataju njihove spoljne ivice. Ova vrsta nošenja je idealna ako ne želite da vam se uši ugreju tokom dugih sesija slušanja, ali možete da budete izloženi spoljnoj buci. Slušalice koje se nose preko ušiju potpuno prekrivaju uši, obuhvataju njihove spoljne ivice i prianjaju uz glavu, pa dobijate mnogo bolju izolaciju od spoljne buke.

Koja je razlika između bežičnih i potpuno bežičnih slušalica?

Bežične slušalice se bežično povezuju sa audio uređajem. Dolaze u varijanti sa trakom za glavu i u obliku „bubica“. Iako nema potrebe za kablom za povezivanje slušalica sa uređajem, uvek postoji kabl koji povezuje same slušalice (kabl može da bude sakriven u traci za glavu ili za vrat).

 

Potpuno bežične slušalice su slušalice u stilu „bubica“ koje stoje na ušima ili u njima. Uopšte nemaju kablove: svaka slušalica se bežično povezuje sa uređajem putem Bluetooth veze.

Kako se sportske slušalice razlikuju od drugih Philips slušalica?

Sportske slušalice su dizajnirane za aktivne stilove života. Naše sportske slušalice imaju IP oznaku, koja ukazuje na nivo zaštite od vode, znoja i prašine. Mnoge naše sportske slušalice takođe imaju funkcije koje vam pomažu pri vežbanju: na primer, merenje pulsa, UV čišćenje ili jastučići koji rashlađuju. 

Zašto bi trebalo da preuzmem aplikaciju Philips Headphones?

Preuzimanjem aplikacije Philips Headphones možete da otključate pun potencijal svojih slušalica. U aplikaciji možete da uključujete/isključujete određene funkcije slušalica, da podešavate postavke za funkcije poput redukovanja buke ili ekvilajzera, kao i da proverite status baterije. Aplikacija vam takođe omogućava da ažurirate slušalice najnovijim softverom, a pruža i pristup korisničkom priručniku. 

Koju vrstu slušalica mogu da koristim sa televizorom?

Koristite par namenskih Philips TV slušalica da biste dobili najbolji doživljaj slušanja zvuka sa televizora! Naše TV slušalice znatno smanjuju kašnjenje, pa će dijalog i zvučni efekti uvek biti sinhronizovani sa onim što se odvija na ekranu. 

Philips podrška je ovde, obratite joj se

Treba vam podrška za 
starije modele

Pomozi mi da nađem broj
Tražiti broj proizvoda
Gde mogu da pronađem broj proizvoda?

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашу веб страницу је најбоље прегледати у најновијој верзији Мицрософт Едге, Гоогле Цхроме или Фирефок.