1
  monitori

  Monitori visokih performansi

  Naši  omiljeni modeli

  Zašto  Philips monitori?

  Ikona nagrađivanih rešenja

  Nagrađivana rešenja

  Naši monitori su priznati po superiornom dizajnu i performansama.

  Ikona inovativnih tehnologija

  Inovativne tehnologije

  Uz raznovrsne ekrane visokog kvaliteta opremljene snažnim, naprednim funkcijama, Philips monitori vam omogućavaju da na najbolji način iskoristite baš svaki radni dan, bez obzira na veličinu ili aktivnost vašeg preduzeća.

  Ikona rešenja za sve

  Rešenje za sve

  Od amaterskih fotografa do profesionalnih e-kupaca, od filmofila do ljubitelja igara, od porodica koje žele da provode kvalitetno vreme na okupu do frilensera koji žele da spoje posao i zadovoljstvo, Philips monitori pružaju savršeno rešenje. Elegantni i bogati funkcijama, ovi monitori su napravljeni za vaš način života.

  Pomoć, podrška i ažuriranja

  Registrujte monitor

  Kreirajte besplatni „My Philips“ nalog da biste registrovali novi monitor. Nakon registracije ćemo vas obaveštavati kada budu dostupna nova ažuriranja.

  Ažuriranja softvera

  Održite najbolje performanse Philips monitora. Ako postoji novo ažuriranje softvera, pronaći ćete ga ovde. A ako ste izgubili upravljačke programe, takođe možete besplatno da ih preuzmete ovde.

  Platforma za podršku

  Najbrži način da rešite tehničke probleme i probleme sa postavkama je da pogledate vodič za rešavanje problema sa Philips monitorom. Upotrebite te praktične savete i trikove da bi monitor ponovo besprekorno funkcionisao za tili čas.

  Obratite nam se

  Tu smo da vam pomognemo. Bez obzira na to da li vam je potreban savet u vezi sa kupovinom Philips monitora ili podrška za podešavanje, možete da nam se obratite telefonom, e-poštom ili putem onlajn ćaskanja.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  Razumem

  Нашу веб страницу је најбоље прегледати у најновијој верзији Мицрософт Едге, Гоогле Цхроме или Фирефок.