1
  Philips TV

  Philips televizori
  Razlika je primetna

  Naši najbolji asortimani televizora

  Naši najbolji asortimani televizora

  TV extended warranty promotion

  Odaberite Philips UHD televizor sada sa produženom garancijom

  Pronađite televizor po svojoj meri

  Pronađite televizor po svojoj meri


  Niste sigurni gde da počnete? Ovde ćete pronaći idealan Philips televizor po svojoj meri. Pomoći ćemo vam da suzite pretragu uz nekoliko jednostavnih pitanja.

  Samo od kompanije Philips
  Iskusite magiju Ambilighta

  uz Ambilight bez Ambilight

  Samo od kompanije Philips
  Iskusite magiju Ambilighta

  Philips Ambilight menja sve. Filmovi izgledaju upečatljivije. Igre se prenose u sobu. Muzika dobija lightshow. Ljudi nam kažu da im se toliko dopada da žele da uvek bude uključen.

  Philips televizor sa pametnim funkcijama

  Inteligentne funkcije
  Pronađite ono što želite, obožavajte ono što pronađete

   

  Philips televizori imaju mnoštvo pametnih funkcija – od glasovne kontrole do zvuka u više prostorija i još toga. Opustite se uz Netflix. gledajte YouTube ili Apple TV+. Šta god da volite, lako to možete da pronađete na našem televizoru. 

  Philips TV – strimovanje zvuka televizora

  Strimujte zvuk sa televizora
  Jednostavno slušanje kod kuće

   

  Philips televizor sa funkcijom DTS Play-Fi omogućava vam da sinhronizujete zvuk televizora između bežičnih zvučnika u bilo kojoj prostoriji, da kreirate konfiguraciju za surround zvuk ili da slušate zvuk sa televizora pomoću slušalica povezanih na pametni uređaj.

  Philips televizor za igranje

  Spremni ste za gejming
  Vaš Philips televizor voli gejming

   

  Bez obzira na to da li je u pitanju nivo koji ste namerili da pređete ili porodični turnir – u potpunosti uživajte u gejmingu! Živopisna slika i odlični zvuk čine Philips televizor savršenim za gejming.

  Naši omiljeni televizori

  Naši omiljeni televizori

  Šta je novo?

  Nagrade
  Vrhunske performanse. Provereno.

  Vesti – Apple TV+

  Apple TV+
  Aplikacija Apple TV dolazi na Philips Android TV uređaje

   

  Kompanija Philips je objavila da je aplikacija Apple TV, uključujući Apple TV+, sada dostupna na Philips Android TV uređajima.

   

  Vlasnici novih Philips Android TV uređaja za 2021. mogu da uživaju u funkcijama aplikacije Apple TV uz našu nagrađivanu tehnologiju obrade slike i jedinstveni Ambilight sistem koji gledaocima Apple TV+ sadržaja pružaju najviši kvalitet slike i zvuka..

  Disney+

  Disney+
  Disney+ usluga i aplikacija su od sada dostupne na Philips Android televizorima u Srbiji.

   

  Philips najavljuje da su Disney+ aplikacija i Disney+ streaming usluga dostupne na Philips Android televizorima. Disney+, streaming usluga iz The Walt Disney Company će biti lansirana u 42 nove zemlje tokom leta 2022 uključujući Srbiju.

  Uz ekskluzivan, originalan sadržaj i hiljade epizoda i filmova Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic i Star, Disney+ je dom za neke od najomiljenijih priča na svetu.

  Vlasnici Philips Android televizora u Srbiji mogu pronaći Disney+ aplikaciju i uživati u Disney+ sadržaju na Philips Smart televizorima (potrebna je pretplata na Disney+ uslugu).

  Philips soundbar zvučnici

  Philips soundbar zvučnici
  Za bogatiji zvuk televizora

  Pomoć, podrška i ažuriranja

  Registrer dit Philips TV

  Registrovanje televizora

   

  Kreirajte besplatni „My Philips“ nalog da biste registrovali novi televizor. Nakon registracije ćemo vas obaveštavati kada budu dostupna nova ažuriranja.

  Softwareopdateringer

  Ažuriranja softvera

   

  Održite najbolje performanse Philips televizora. Ako postoji novo ažuriranje softvera, pronaći ćete ga ovde. A ako ste izgubili uputstvo, takođe možete besplatno da ga preuzmete ovde.

  Supportplatform

  Platforma za podršku

   

  Najbrži način da rešite tehničke probleme i probleme sa postavkama je da pogledate vodič za rešavanje problema sa Philips televizorom. Upotrebite te praktične savete i trikove da bi televizor ponovo besprekorno funkcionisao za tili čas.

  Kontakt os

  Kontaktirajte nas

   

  Tu smo da vam pomognemo. Bez obzira na to da li vam je potreban savet u vezi sa kupovinom Philips televizora ili podrška za podešavanje, možete da nam se obratite telefonom, e-poštom ili putem onlajn ćaskanja.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Нашу веб страницу је најбоље прегледати у најновијој верзији Мицрософт Едге, Гоогле Цхроме или Фирефок.