1
Serbia

  Aplikacija Philips Headphones

  Aplikacija Philips Headphones

  Za iOS  i Android

  Kako da uspostavite vezu

  Unapredite doživljaj korišćenja slušalica

  Funkcije aplikacije

  Kliknite za više
  Isključite svet oko sebe. Aktivno redukovanje buke (ANC) možete da uključite pomoću slušalica ili aplikacije. Ako ne želite da filtrirate sve spoljne zvukove, možete da koristite Awareness režim u aplikaciji da biste ručno smanjili nivo ANC.
  Aktivirajte Awareness režim pomoću slušalica ili aplikacije ako želite da razgovarate, slušate obaveštenja ili slušate zvukove ulice. Aplikacija vam omogućava da kontrolišete koliko buke slušalice propuštaju.
  Izaberite prilagodljivo redukovanje buke i aplikacija će filtrirati spoljnu buku na osnovu onoga što radite. Bez obzira na to da li se odmarate, hodate, trčite ili se vozite javnim prevozom, aplikacija automatski bira odgovarajuću unapred podešenu postavku za kontrolu buke u skladu sa okruženjem.
  Šta god da volite, volite ga na svoj način! Šest unapred podešenih postavki vam omogućavaju da odaberete kako će slušalice zvučati prema tome šta slušate. Ili možete da upotrebite ekvilajzer u aplikaciji da biste sami podesili zvuk i da sačuvate prilagođene postavke za buduću upotrebu.
  Pretražujete numere u plejlisti? Možete da reprodukujete, pauzirate, preskačete i podešavate jačinu zvuka direktno u aplikaciji. Takođe se prikazuju ključne informacije o numeri, omot albuma i detalji o izvođaču.

  Aplikacija vam omogućava da koristite telefon za merenje pulsa u realnom vremenu, svaki put kada nosite Philips slušalice. Savršeno rešenje za praćenje naprezanja tokom vežbanja ili oporavka nakon trčanja.

   

  Želite da koristite određenog glasovnog asistenta sa Philips slušalicama? Samo preuzmite glasovnog asistenta na telefon i izaberite ga u aplikaciji. Zatim možete da razgovarate sa odabranim glasovnim asistentom putem prilagođenog zvučnog efekta na slušalicama.
  Aplikacija olakšava ažuriranje softvera slušalica. Samo preuzmite najnoviji firmver na telefon. Nakon preuzimanja, Philips slušalice će biti automatski nadograđene pomoću aplikacije.
  Zaboravite na pretragu na stranicama za podršku – aplikacija vas direktno povezuje sa odgovarajućim korisničkim priručnikom za vaše slušalice! Ostvarite trenutni pristup savetima za rešavanje problema i opštim pravilima za korišćenje slušalica.

  Kompatibilne slušalice


  Aplikacija Philips Headphones je kompatibilna sa našim najnovijim slušalicama. Dostupna je na 23 jezika, uključujući holandski, engleski, francuski, španski, ruski, arapski, hebrejski, korejski, japanski i mandarinski.

  Vaša aplikacija Philips Headphones

  Brzi početak rada

  Počnite da koristite aplikaciju Philips Headphones.

  Više od Philips zvuka

  Slušalice
  Ne odvajajte se od muzike
  Soundbar zvučnici
  Za svaki uzbudljivi trenutak
  Bežični zvučnici
  Vaša muzika. Glasno i slobodno.

  Нашу веб страницу је најбоље прегледати у најновијој верзији Мицрософт Едге, Гоогле Цхроме или Фирефок.