1
TV

Philips Smart TV

Veća primamljivost

Naš omiljeni Smart TV

7304 4K LED Android TV

Sadržaj na komandu


• Prodavnica Google Play i Philips galerija aplikacija. Veća primamljivost

• AI glasovna kontrola. Ugrađen Google Assistant. Podrška za Alexu

Pronađite. Gledajte. Pustite.


Pronađite željeni sadržaj. Jednostavno.

 

Philips Smart TV pruža vam željeni sadržaj – onda kada ga želite. Jasni, dobro organizovani meniji olakšavaju pronalaženje omiljenih aplikacija i strimovanje filmova, serija, igara i muzike koju volite. Od najnovijih Netflix originala do Spotify plejlista.

Voice activated TV remote control | Smart TV remote

Ugrađen Google Assistant*


Upravljajte Philips Android TV™ uređajem pomoću glasa

 

Želite da gledate Netflix ili da proverite vremensku prognozu? Samo to kažite televizoru. Dobićete vremensku prognozu bez ometanja onoga što gledate. Možete čak i da upravljate svim pametnim kućnim uređajima koji imaju podršku za Google Assistant. Prigušite svetla bez ustajanja sa kauča.

Google cast Philips TV | Google Chromecast built-in TV

Ugrađen Chromecast™


Sa pametnog uređaja na Smart TV

 

Bežično prenosite filmove, muziku i druge sadržaje sa laptopa ili pametnog uređaja na Philips Android TV. Samo dodirnite Chromecast ikonu na pametnom uređaju da biste započeli da strimujete sadržaj iz stotina aplikacija sa podrškom za prenos – uključujući Netflix i YouTube.

Philips TV Alexa

Podrška za Amazon Alexa*


Vaš glas je daljinski upravljač

 

Vreme traženja daljinskog upravljača za televizor je prošlo. Sada možete da koristite glas za upravljanje Philips Android TV uređajem pomoću uređaja sa podrškom za Alexa, kao što je Amazon Echo. Uključite televizor, promenite kanal, prebacite se na konzolu za igre – i još toga – uz Alexa.

Philips Android TV game mode

Proširite dimenziju za igranje


Prepustite se igranju

 

Bez obzira na to da li preuzimate ili strimujete, Philips Smart TV će vam omogućiti da se prepustite svetu igre. Intuitivni meniji olakšavaju vam pronalaženje naslova koje volite – i otkrivanje novih klasika. Ambilight režim za igranje dodatno unapređuje akciju.  

* Google Assistant je dostupan na Philips Android TV aparatima koji koriste operativni sistem Android O (8) ili noviju verziju. Google Assistant je dostupno na određenim jezicima i u određenim zemljama, uz podršku za engleski (UK), nemački (DE) i francuski (FR) od početka. Lista podržanih jezika/zemalja će se vremenom proširivati. Obratite se našoj korisničkoj podršci za najnoviju listu podržanih jezika i zemalja.
* Amazon, Alexa i svi povezani logotipi su zaštićeni žigovi kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih povezanih društava.

Najbolji Philips Android TV uređaji

Najbolji Philips Saphi Smart TV uređaji

Više iz kolekcije Philips TV & Sound

 

Ambilight
Prepustite se sadržaju koji volite

OLED TV
Ovako izgleda živopisno

Saundbarovi
Za svaki uzbudljivi trenutak