1
  Dodatna oprema za računare

  Dodatna oprema za
  kuću i kancelariju

  Oslobodite produktivnost

  Pronađite dodatnu opremu po svojoj meri

  Tastatura i miš – životni stil

  Kombinacija (tastatura + miš)

  Minimalistički. Ergonomski. Za svaku priliku.

  Ergonomija i udobnost kao najviši prioriteti, minimalistički dizajn za sve potrebe. Na vam je samo da izaberete žičnu ili bežičnu kombinaciju, a mi garantujemo kvalitet i odličan korisnički doživljaj – kao i uvek.

  Istaknuti proizvodi

  Pomoć, podrška i ažuriranja

  Registrujte dodatnu opremu

  Kreirajte besplatni „My Philips“ nalog da biste registrovali novu dodatnu opremu. Nakon registracije ćemo vas obaveštavati kada budu dostupna nova ažuriranja.

  Ažuriranja softvera

  Održite najbolje performanse Philips dodatne opreme. Ako postoji novo ažuriranje softvera, pronaći ćete ga ovde. A ako ste izgubili upravljačke programe, takođe možete besplatno da ih preuzmete ovde.

  Platforma za podršku

  Najbrži način da rešite tehničke probleme i probleme sa postavkama je da pogledate vodič za rešavanje problema sa Philips dodatnom opremom. Upotrebite te praktične savete i trikove da bi monitor ponovo besprekorno funkcionisao za tili čas.

  Obratite nam se

  Tu smo da vam pomognemo. Bez obzira na to da li vam je potreban savet u vezi sa kupovinom Philips dodatne opreme ili podrška za podešavanje, možete da nam se obratite telefonom, e-poštom ili putem onlajn ćaskanja.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Нашу веб страницу је најбоље прегледати у најновијој верзији Мицрософт Едге, Гоогле Цхроме или Фирефок.