1
  Dodatna oprema za računare

  Dodatna oprema za
  kuću i kancelariju

  Oslobodite produktivnost

  Dodatna oprema za
  kuću i kancelariju

  Slušalice – životni stil

  Slušalice za računar

  Udobnost. Kvalitet zvuka. Mala težina.

  Za zabavu ili za posao, Philips slušalice su napravljene za udobnost i praktičnost, uz postojano dobar kvalitet zvuka za svakodnevno, osnovno ili intenzivno korišćenje i razgovore.

  Zvučnici – životni stil

  PC zvučnici

  Povećajte jačinu zvuka!

  Za muziku, zabavu ili posao, Philips zvučnici za računar garantuju odličan doživljaj slušanja i oživljavaju zvuk uz duboki bas.

  Miševi – životni stil

  Miševi

  Ergonomija. Brz odziv. Pouzdanost.

  Za kućno korišćenje ili za posao, Philips miševi ispunjavaju sve zahteve. Žični ili bežični, imaju ergonomski dizajn i savršeni su pomagalo za sate provedene ispred računara.

  Tastatura i miš – životni stil

  Kombinacija (tastatura + miš)

  Minimalistički. Ergonomski. Za svaku priliku.

  Ergonomija i udobnost kao najviši prioriteti, minimalistički dizajn za sve potrebe. Na vam je samo da izaberete žičnu ili bežičnu kombinaciju, a mi garantujemo kvalitet i odličan korisnički doživljaj – kao i uvek.

  Istaknuti proizvodi

  Pomoć, podrška i ažuriranja

  Registrujte dodatnu opremu

  Kreirajte besplatni „My Philips“ nalog da biste registrovali novu dodatnu opremu. Nakon registracije ćemo vas obaveštavati kada budu dostupna nova ažuriranja.

  Ažuriranja softvera

  Održite najbolje performanse Philips dodatne opreme. Ako postoji novo ažuriranje softvera, pronaći ćete ga ovde. A ako ste izgubili upravljačke programe, takođe možete besplatno da ih preuzmete ovde.

  Platforma za podršku

  Najbrži način da rešite tehničke probleme i probleme sa postavkama je da pogledate vodič za rešavanje problema sa Philips dodatnom opremom. Upotrebite te praktične savete i trikove da bi monitor ponovo besprekorno funkcionisao za tili čas.

  Obratite nam se

  Tu smo da vam pomognemo. Bez obzira na to da li vam je potreban savet u vezi sa kupovinom Philips dodatne opreme ili podrška za podešavanje, možete da nam se obratite telefonom, e-poštom ili putem onlajn ćaskanja.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Нашу веб страницу је најбоље прегледати у најновијој верзији Мицрософт Едге, Гоогле Цхроме или Фирефок.