1
TV

  Philips OLED televizori

  Philips OLED televizori

  Ovako izgleda živopisno

  Naš omiljeni

  Upoznajte OLED 805 TV

  Sofisticirane performanse. Minimalistički dizajn.

   

  • Philips P5 procesor sa veštačkom inteligencijom. Uvek živopisna slika
  • Magična Ambilight tehnologija
  • Glasovna kontrola. Google Assistant. Podrška za Alexa
  • Daljinski upravljač sa Muirhead kožnom poleđinom i osvetljenim tasterima
  Šta je OLED televizor

  Posebnost Philips OLED televizora


  Iskoristite prednosti OLED tehnologije kao što su dublje crne boje i širi ugao gledanja. Tome dodajte Philips P5 procesor slike sa veštačkom inteligencijom koji donosi dublji kontrast, bogatije boje, divno glatke pokrete i oštrije detalje – čak i na tamnim i svetlim delovima slike. Zaokružite sve jedinstvenim Ambilight doživljajem. Philips izvlači ono najbolje iz OLED tehnologije.

  Philips P5 procesor slike sa veštačkom inteligencijom

  Slika toliko stvarna da biste mogli zakoračiti u nju

  P5
  Savršeni izvorni kvalitet

  P5 Savršeni izvorni kvalitet  

  Savršeni izvorni kvalitet


  Philips P5 procesor slike koristi AI obradu u cilju unapređivanja izvornog kvaliteta slike kada je to neophodno. Čak i kada gledate stare YouTube video zapise, uživaćete u sjajnom kvalitetu slike.
  P5
  Savršen kontrast

  P5 savršen kontrast  

  Savršen kontrast


  Od najsvetlijih do najdubljih tamnih delova slike, jedinstveni AI algoritam neprekidno poboljšava sliku kako bi vam pružio veću dubinu i više detalja. Kontrast je toliko jasan da ćete se osećati kao da ste zaista tamo.
  P5
  Savršene boje

  P5 savršene boje  

  Savršene boje


  AI algoritam koji uči iz obrađenih podataka da bi prepoznao i obradio boje na sličan način kao što to radi ljudski mozak. Čak i u najsvetlijim scenama, boje su bogate i verodostojne, dok boja kože izgleda prelepo i prirodno.
  P5
  Savršeni pokreti

  P5 savršeni pokreti  

  Savršeni pokreti


  Zahvaljujući P5 AI procesoru, vaš Philips OLED televizor više nego ikad glatko obrađuje pokrete. Uhvatićete svaki bitan trenutak, bez obzira na brzinu igre ili intenzitet akcije.
  P5
  Savršena oštrina

  P5 savršena oštrina  

  Savršena oštrina


  Philips P5 AI procesor inteligentno poboljšava svaki piksel kako bi optimalno iskoristio 4K rezoluciju vašeg televizora. Šta god da gledate, dobićete savršeno oštru sliku na kojoj su čak i najfiniji detalji jasno vidljivi.
  uz Ambilight bez Ambilight

  Magična Ambilight tehnologija


  Svaki Philips OLED televizor ima nešto što nema nijedan drugi OLED televizor. To je Ambilight tehnologija, koja obogaćuje doživljaj gledanja na jedinstveni način. Topla. Opčinjavajuća. Magična. Ljudi nam kažu da im se toliko dopada da više ne žele da gledaju televiziju bez nje.
  Philips Ambilight TV
  Philips OLED televizor sa funkcijom Dolby Vision

  Bioskopski Dolby Vision doživljaj


  Svi Philips OLED televizori podržavaju sadržaje u Dolby Vision kvalitetu. Ovaj dinamični HDR video format vam omogućava da uživate u veličanstvenoj slici koja u potpunosti odražava originalnu zamisao reditelja. Nije važno da li filmove gledate preko platformi kao što su Netflix ili Amazon Prime ili ih gledate sa Blu-ray diska.
  Philips TV sa Dolby Vision Dolby Atmos tehnologijom
  Philips HDR OLED TV sa podrškom za HDR10+

  Vidite više uz HDR10+


  Šta je HDR10+? Svi Philips OLED televizori podržavaju sadržaje u ovom dinamičnom HDR video formatu. Videćete više detalja koje su autori sadržaja hteli da vidite. Nije važno da li gledate najnovije serije preko platformi kao što su Amazon Prime ili Netflix ili gledate Blu-Ray komplete.

  Pronađite Philips OLED televizor za sebe

  Više iz kolekcije Philips TV & Sound

  Ambilight
  Prepustite se sadržaju koji volite

  Serija Performance
  Ovaj ćete poneti kući

  Soundbar zvučnici
  Za svaki uzbudljivi trenutak