Bežični usisivač Philips 8000 Aqua Plus

Dizajniran za svaki kutak – od poda do plafona    

Bežični usisivač Philips 8000 Aqua Plus – usisava i briše

XC8349/01

Philips bežični usisivač Aqua Plus serije 8000 sa usisavanjem i brisanjem, XC8349_01

Jedinstveni Aqua nastavak za usisavanje i brisanje u jednom potezu

Nastavak koji se automatski prilagođava za bolje performanse

LED svetla za otkrivanje skrivene prašine ispred usisinog nastavka

Antibakterijska krpa od mikrofibera, za zaštitu od stvaranja bakterija

Najduži Turbo način rada, više od 125 m2 sa jednim punjenjem,  i 80 min standardnog načina rada

Bežični usisivač Philips 8000 Aqua Plus ima jedinstveni Aqua nastavak za čišćenje različitih vrsta prljavštine u jednom potezu, od prašine do lepljivih mrlja, uz snagu dvostrukog usisavanja. Osim toga uklanja 99% bakterija.

Philips 8000 Aqua Plus

Usisavanje i brisanje u jednom potezu

Posebno dizajniran Aqua usisni nastavak usisava i briše u bilo kom smeru kako bi se uklonili prašina, prljavština i lepljive mrlje.

Usisni nastavak koji se automatski prilagođava za bolje performanse

 

Usisni nastavak se savija kako bi pametno automatski prilagodio usisnu snagu tamo gde je potrebno, upotrebljavajući dva usisna kanala – jedan sa prednje, drugi sa zadnje strane. Oba usisna kanala imaju cik-cak dizajn i jedinstvenu, patentiranu distribuciju vode kako bi se maksimalno povećala efikasnost usisavanja i brisanja.

LED svetla otkrivaju skrivenu prašinu ispred usisnog nastavka

 

Usisni nastavak ima LED svetla za osvetljavanje poda dok usisavate pa ćete moći videti skrivenu prašinu. Sada možete lako uočiti prašinu, gromuljice, dlake i mrvice, čak i ispod nameštaja ili svuda gde je potrebno dodatno osvetljenje.

Always Clean premaz štiti krpu od stvaranja bakterija

 

Antibakterijska krpa od mikrofibera ima Always Clean premaz koji štiti od razmnožavanja bakterija nakon svakog čišćenja. Usisivač dolazi sa dve krpice u pakovanju.

Najduži Turbo način rada, više od 125 m2 sa jednim punjenjem

 

Litijum-jonske baterije najnovije generacije pružaju najduže vreme rada za maksimalnu* efikasnost u poređenju sa bilo kojim bežičnim usisivačem, tako da možete očistiti više od 125 m2 u načinu rada Turbo sa samo jednim punjenjem.

 

*Vreme rada i pokrivenost zasnovani su na Philipsovoj internoj metodi praćenja

Kako upotrebljavati bežični usisivač Philips 8000 Aqua Plus?

Pogledajte Aqua Plus serije 8000 u akciji
Pogledajte Aqua Plus serije 8000 u akciji

Saznajte šta drugi govore o usisivaču Philips 8000 Aqua Plus

Da li ste spremni da kupite Philips 8000 Aqua Plus?

Philips bežični usisivač Aqua Plus serije 8000 sa usisavanjem i brisanjem

Bežični usisivač Philips 8000 Aqua Plus, XC8347, dolazi sa usisnim nastavkom od 360° i Aqua nastavkom, nastavkom za uske površine, krpicom od mikrofibera, ugrađenom četkom, malom turbo četkom za brzo čišćenje, četkom i nastavkom za uske površine 2 u 1 i zidnim nosačem za lako odlaganje.

Aqua nastavak

Aqua nastavak

Usisna cev od 360°

Usisna cev od 360°  

Turbo četka

Turbo četka  

Montiranje na zid

Montiranje na zid

Najčešća pitanja

Kako funkcioniše bežični usisivač Philips 8000 Aqua Plus ?

Bežični usisavač Philips 8000 Aqua Plus je usisivač sa drškom pomoću kojeg možete obrisati i osvežiti pod. Jedinstveni usisivač i čistač poda sastoji se od nastavka koji usisava prašinu i prljavštinu. Taj se nastavak može magnetski postaviti na sistem za brisanje, a posudu za vodu možete napuniti vodom (ali i dodati joj sredstvo za čišćenje). Kombinacijom nastavka za usisavanje i brisanje možete jednostavno usisati i obrisati pod jednim potezom.

Da li je ovaj bežični usisivač Philips 8000 Aqua Plus pogodan za moj pod ?

Sistem za usisavanje i brisanje pogodan je za sve vrste tvrdih podova, uključujući parkete, laminate, PVC podove i pločice.


Bežični usisivač Philips 8000 Aqua Plus zavisno od vrste podove možete upotrebljavati sa vodom i sredstvom za čišćenje. Ako nameravate usisavati tepih, usisni nastavak možete jednostavno odvojiti od posude za vodu.

Da li je bežični usisivač Philips 8000 Aqua Plus pretežak za mene ?

Ako ste navikli na usisavanje sa tradicionalnim usisivačima, trebaće vam neko vreme da se naviknete na štapni usisivač. Štapne usisavače Philips 8000 Aqua Plus pažljivo smo dizajnirali kako bi im težina bila optimalno raspoređena, za što lakše prenošenje, tako da vam olakšamo posao čišćenja. Neka se uređaj oslanja na pod što je više moguće i neka radi svoj posao.

Da li je će bežični usisivač Philips 8000 Aqua Plus izdržati dovoljno da očisti moj dom ?

Bežični usisivač Philips 8000 Aqua Plus ima snažnu litijum-jonsku bateriju od 25,2 V koja je predviđena za dugotrajan i snažan rad.


Odaberite postavku brzine koja odgovara predviđenom zadatku čišćenja. Philips 8000 Aqua Plus sa Aqua nastavkom traje do 28 minuta u turbo načinu rada, 35 minuta u normalnom načinu rada, ali i do 80 minuta u ECO načinu rada. U slučaju upotrebe usisnog nastavka od 360 stepeni, Aqua serije 8000 izdržaće do 28 minuta u turbo načinu rada, 35 minuta u normalnom načinu rada, odnosno 70 minuta u ECO načinu rada. Nijedan drugi štapni usisavač ne pruža toliko vremena za čišćenje čitave kuće u kombinaciji sa takvim radnim karakteristikama.

Da li bežični usisivač Philips 8000 Aqua Plus može da usisava vodu ?

Philips 8000 Aqua Plus nije vodeni usisivač i zato nije pogodan za usisavanje tečnosti. Savetujemo da usisavačem Philips 8000 Aqua Plus ne usisavate prolivena pića. Za najbolje rezultate, prvo obrišite ostatke tečnosti krpom, a zatim pod usisajte pomoću usisavača Philips 8000 Aqua Plus.

Da li bežični usisivač Philips 8000 Aqua Plus mogu da koristim i ako ne želim da brišem ?

Osim usisavanja i brisanja, bežični usisivač Philips 8000 Aqua Plus ima brojne druge korisne primene. Priloženi nastavak od 360° sa LED osvetljenjem omogućava jednostavno i brzo usisavanje. Osim toga, nastavak od 360° možete upotrebljavati i bez drške, što je idealno pri usisavanju stepenica, na primer. Uz Philips 8000 Aqua Plus dolazi nekoliko praktičnih dodataka, kao što je integrisana četka na drški I integrisani uski nastavak. Neki modeli isporučuju se i sa malom motorizovanom turbo četkom koja je idealna za čišćenje mekanih površina poput fotelja ili stolica.

Tražite drugačiji bežični usisivač?

Uporedite i pronađite bežični usisivač po svojoj meri

Prijavi se i preuzmi kod za 10% popusta

* Ovo polje je obavezno

 

Promokod za 10% popusta na ceo Philips asortiman lične nege, Philips Avent asortiman i aparata za domaćinstvo, kao i na određeni Philips TV i sound asortiman

Ekskluzivne promocije i kuponi

Lansiranja proizvoda

*

Želim da primam promotivne poruke – na osnovu mojih željenih postavki i ponašanja – o Philips proizvodima, uslugama, događajima i promocijama. Lako mogu da opozovem prijavu bilo kada.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашу веб страницу је најбоље прегледати у најновијој верзији Мицрософт Едге, Гоогле Цхроме или Фирефок.