1
Prečišćivač i ovlaživač vazduha

Svaki udisaj je bitan​

Prirodno čistiji vazduh u Vašem domu​

Svaki udisaj je bitan​

Prirodno čistiji vazduh u Vašem domu​

Vazduh u vašem domu može da bude 2 do 5 puta zagađeniji nego napolju*​

Zagađivači vazduha ulaze u Vaš dom ne samo kroz otvorena vrata i prozore već i kroz prirodnu ventilaciju. Uobičajeni zagađivači su alergeni koje otpuštaju biljke i unutrašnja prašina, dok se štetne čestice proizvode takođe i tokom kuvanja hrane i čišćenja doma. Dodatno, sveže renovirane prostorije i nameštaj mogu emitovati gasove i otrovne organske supstance.
 

Prirodna ventilacija dopušta alergenima i PM2.5 česticama ulazak u prostorije, što doprinosi stvaranju smoga. PM2.5 je čestica koja je među svim atmosferskim zagađivačima najopasnija za ljudsko zdravlje. Dugotrajna inhalacija vazduha koji je zagađen PM2.5 česticama skraćuje životni vek jer one prodiru do najdubljih delova pluća i apsorbuju se u krvotok, povećavajući rizik od respiratornih i kardiovaskularnih oboljenja, takođe pogoršavajući simptome.​
 

*Stvarne vrednosti odnosa vazduha unutra/spolja su 1.62 – 6.37 u letnjim mesecima i 2.05 – 10.99 u zimskim mesecima. Tekst i brojke su iz: T. Salthammer Angewandte Chemie Int. Ed. 52, (2013), 3320; originalni podaci iz studije: B. Wang et al. / Atmospheric Environment 41 (2007) 2851 – 2861.​

Zašto je korisno ovlaživati vazduh u kući?

Ovlaživati vazduh u kući

Ljudsko telo se sastoji od 60% vode. Stoga, suv vazduh u našim domovima može da izazove iritaciju kože zimi, kada je grejanje uključeno, ali i leti, kada se prostor rashlađuje klima uređajima.
 

Suv vazduh može da prouzrokuje probleme sa disanjem, dok se dosta ljudi takođe suočava sa osećajem suvoće i peckanja u očima, nosu i grlu. Udisanje suvog vazduha otežava spavanje i povećava izglede za dobijanje alergija, astme i drugih respiratornih problema. Vazduh siromašan vlagom podržava razvoj bakterija i virusa i isušuje kosu i kožu.
 

Optimalan raspon vlažnosti vazduha u kući je 40 – 60%.

Philips prečišćavači vazduha uklanjaju:

Polen
Polen
Prašinu
Prašinu
Grinje
Grinje
Životinjsku perut
Životinjsku perut
Spore buđi
Spore buđi
Fine čestice PM2.5 i PM10
Fine čestice PM2.5 i PM10
Ekstremno fine čestice
Ekstremno fine čestice
Isparljiva organska jedinjenja
Isparljiva organska jedinjenja
Bakterije
Bakterije
Viruse
Viruse

Zašto Philips?

 

Naši uređaji su sigurni zahvaljujući tehnologiji koju koriste

VitaShield
VitaShield IPS – višefazni sistem filtracije koji hvata do 99.7% štetnih čestica, od prašine i alergena do štetnih gasova i PM2.5 čestica.
AeraSense
AeraSense – revolucionarna tehnologija detekcije čestica koja je efektivna i efikasna poput profesionalnih senzora.
NanoCloud
NanoCloud – jednistvena tehnologija ovlaživanja koja koristi prirodni proces evaporacije sprečavajući bele naslage i mokre tačke.
ECARF

Testirano za osetljive na alergije

 

Philips prečišćavači vazduha su preporučeni od strane Poljskog društva alergologa. Svaki preporučeni prečišćavač je testiran u nezavisnim centrima za alergije. Na ovaj način možete biti sigurni da Philips prečišćavači vazduha preporučeni od strane PTA specijalista su sigurni za one koji pate od alergija. **
 

Evropski centar za istraživanje porekla alergija (ECARF) potvrđuje da Philips prečišćavači vazduha pomažu olakšavanje i ublažavanje simptoma alergija, bazirano na kliničkim testiranjima.**

*Nakon 90 minuta izlaganja Philips prečišćavaču vazduha u poređenju bez izlaganja filteru – klinički testovi sprovedeni od strane ECARF

Izaberite najbolji uređaj za Vas 

Prečišćavači


Philips prečišćavači vazduha uklanjaju bakterije i alergene radi olakšavanja simptoma alergija. Oni osiguravaju slobodu disanja i kvalitetan san.

Prečišćavači sa ovlaživačima (2u1)


Da li ste zabrinuti za kvalitet vazduha u Vašem domu? Otarasite se alergena i poboljšajte vlažnost vazduha zahvaljujući Kombinovanim uređajima.

Ovlaživači

 

Suv vazduh u kući Vam iritira kožu, nos i grlo? Obezbedite adekvatnu vlažnost Philips ovlaživačima vazduha sa NanoCloud tehnologijom.

Нашу веб страницу је најбоље прегледати у најновијој верзији Мицрософт Едге, Гоогле Цхроме или Фирефок.