1

  Odaberite  rešenje sa USB-C bazom po svojoj meri:

  Logotip USB-C baze

  USB-C baza

  Izuzetna snaga


  Zaboravite na punjače i kablove za napajanje. Jedan USB-C port pruža do 90 W laptopu ili pametnim uređajima, za red i praktičnost u digitalnom radnom prostoru. Philips monitori se testiraju radi garantovanja kompatibilnosti sa širokim opsegom brendova i modela laptopova i telefona.
  Logotip za podatke

  Podaci

  Munjevita brzina


  Najnoviji USB 3.2 standard pruža 20 puta veću brzinu u odnosu na USB 2.0, pa postižete veću produktivnost pošto se podaci sada prenose za delić vremena u odnosu na ono na šta ste navikli. Na primer, ceo 4K film može da se prebaci za manje od 60 sekundi.
  Ethernet logotip

  Ethernet

  Eternet RJ45


  Iznad USB baze sa više portova jedinstveno nudimo i Ethernet (RJ45) port za dodatnu praktičnost.

  Inovativno povezivanje uz USB bazu

  Inovativno povezivanje uz USB bazu
  USB-C banner

  USB-C


  Jedan USB-C port zaista može da promeni korisnički doživljaj i način na koji radite. Nema više punjača, kao ni kablova za napajanje i prenos signala – ovo sveobuhvatno rešenje pruža do 90 W laptopu ili pametnim uređajima i unosi red u vaš digitalni radni prostor.

  USB-C proizvodi

  USB Docking banner

  USB baza


  Najbolje rešenje, dizajnirano za korporativna i kancelarijska okruženja, je jedinstvena USB-C baza koja kombinuje USB-C, RJ45 i DP izlaz za dodatnu praktičnost. Ovo savršeno zamenjuje glomazne spoljne samostalne baze i smanjuje neželjenu gužvu na stolovima, ali uz garantovano kvalitetnu vezu.

  Proizvodi sa USB bazom

  USB Docking Pro banner

  USB Docking Pro


  Za profesionalne korisnike kojima je potrebno najnaprednije i najsveobuhvatnije vertikalno rešenje, kompanija Philips je osmislila monitore koji omogućavaju još svestranije povezivanje sa univerzalnom replikacijom portova i garantovano visokim kvalitetom za napajanje, podatke i prenos zvuka/videa. Pored toga, naši profesionalni monitori su opremljeni s tehnikom HDR, naprednim panelima, visokom rezolucijom i većim dimenzijama ekrana za povećanu produktivnost. 

  USB Docking Pro

  Hibridna veza


  Za profesionalne uporabnike, ki potrebujejo najnaprednejšo in najbolj vsestransko navpično rešitev, je Philips zasnoval monitorje, ki omogočajo še višjo povezljivost z univerzalno replikacijo vrat ter zagotavljajo višjo kakovost prenosa napajanja, podatkov ter zvoka in videa. Naše profesionalne monitorje odlikujejo tudi HDR, napredna plošča, visoka ločljivost in večja velikost zaslona, kar omogoča višjo produktivnost. 
  Hibridna veza

  Proizvodi sa hibridnom vezom

  Pomoć, podrška i ažuriranja

  Registrujte monitor

  Kreirajte besplatni „My Philips“ nalog da biste registrovali novi monitor. Nakon registracije ćemo vas obaveštavati kada budu dostupna nova ažuriranja.

  Ažuriranja softvera

  Održite najbolje performanse Philips monitora. Ako postoji novo ažuriranje softvera, pronaći ćete ga ovde. A ako ste izgubili upravljačke programe, takođe možete besplatno da ih preuzmete ovde.

  Platforma za podršku

  Najbrži način da rešite tehničke probleme i probleme sa postavkama je da pogledate vodič za rešavanje problema sa Philips monitorom. Upotrebite te praktične savete i trikove da bi monitor ponovo besprekorno funkcionisao za tili čas.

  Obratite nam se

  Tu smo da vam pomognemo. Bez obzira na to da li vam je potreban savet u vezi sa kupovinom Philips monitora ili podrška za podešavanje, možete da nam se obratite telefonom, e-poštom ili putem onlajn ćaskanja.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Нашу веб страницу је најбоље прегледати у најновијој верзији Мицрософт Едге, Гоогле Цхроме или Фирефок.