Naš omiljeni model

  499P9H/00

  Naš nagrađivani zaobljeni 32:9 SuperWide monitor od 49" je poput dva standardna monitora visokih performansi u jednom. Funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello, pružaju performanse i praktičnost koje očekujete.

  logotip iF nagrade za dizajn 2018.
  logotip dobitnika reddot nagrade 2018.

  Philips 499P9H


  Priznanja za produktivnost i performanse

  Hexus logotip
  logotip iF nagrade za dizajn 2018.
  Logotip za Kitguru vredi kupiti
  Februari 2019 logotip
  Logotip odličnog Play iskustva
  Logotip dobitnika reddot nagrade 2018.

  Širok opseg rešenja za profesionalce

  • Zelena

   Zelena

   Philips ekološki prihvatljivi monitori koriste inovativne, ekološki prihvatljive tehnologije za zelenije sutra: energetska efikasnost, ambalaža koja u potpunosti može da se reciklira, poštovanje strogih međunarodnih ekoloških standarda i odsustvo štetnih supstanci, kao što su olovo, živa i PVC/BFR.

   Otkrijte više
  • Dodirni

   Dodirni

   Philips dodirni monitori pružaju inovativna, intuitivna rešenja za širok opseg scenarija korišćenja i profesija. Opremljeni Projected-Capacitive (P-Cap) tehnologijom dodira i olovkom, za jednostavno i intuitivno korišćenje, ovi interaktivni monitori podržavaju dodirivanje u do 10 tačaka, uz naprednu IP65 zaštitu od kontakta, vode i prašine.

   Otkrijte više
  • Video konferencije

   Video konferencije

   Philips monitori pružaju rešenje sve-u-jednom sa integrisanom kamerom za video konferencije.

   Otkrijte više
  • Priključivanje

   Otkrijte Philips USB-C monitore sa bazom koji unose red i praktičnost u digitalni radni prostor. Zaboravite na punjače i kablove za napajanje!

   Otkrijte više

  Philips monitori  najbolji izbor

  Pomoć, podrška i ažuriranja

  Registrujte monitor

  Kreirajte besplatni „My Philips“ nalog da biste registrovali novi monitor. Nakon registracije ćemo vas obaveštavati kada budu dostupna nova ažuriranja.

  Ažuriranja softvera

  Održite najbolje performanse Philips monitora. Ako postoji novo ažuriranje softvera, pronaći ćete ga ovde. A ako ste izgubili upravljačke programe, takođe možete besplatno da ih preuzmete ovde.

  Platforma za podršku

  Najbrži način da rešite tehničke probleme i probleme sa postavkama je da pogledate vodič za rešavanje problema sa Philips monitorom. Upotrebite te praktične savete i trikove da bi monitor ponovo besprekorno funkcionisao za tili čas.

  Obratite nam se

  Tu smo da vam pomognemo. Bez obzira na to da li vam je potreban savet u vezi sa kupovinom Philips monitora ili podrška za podešavanje, možete da nam se obratite telefonom, e-poštom ili putem onlajn ćaskanja.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Нашу веб страницу је најбоље прегледати у најновијој верзији Мицрософт Едге, Гоогле Цхроме или Фирефок.