Odličan ukus sa do 90% manje masnoće!*

Philips Airfryer XL, za pripremu hrane bez ili sa minimalno ulja

Philips Airfryer XL

Bez prethodnog zagrevanja, bez čekanja

Pripremajte hranu sa do 90% manje masti*

Kuvajte do 50% brže & uštedite do 70% energije pripremanjem hrane u Philips Airfryeru umesto u rerni*

Kuvajte, pržite, pecite, grilujte i čak podgrevajte!

Philips Airfryer u svaki dom donosi najbolji uređaj za prepremanje hrane na vruć vazduh. Patentirana tehnologija RapidAir vam omogućuje da uživate u zdravoj hrani, hrskavoj spolja a mekoj iznutra.

 

*Potrošnja energije za pripremanje pilećih prsa (AF postavka 160°C, bez prethodnog zagrevanja) ili filea lososa (AF postavka 200°C, bez prethodnog zagrevanja) u poređenju sa korišćenjem rerne A klase. Prosečni procenti zasnovani na internom laboratorijskom merenju sa proizvodima HD9280, HD9650, HD9860, HD9270, HD9285, HD9252, HD9200, HD9255, HD9880. Rezultati mogu da variraju u zavisnosti od proizvoda.

Airfryer Essential XL

Hrskavo spolja, mekano unutra

Samo posuda kompanije Philips u obliku morske zvezde pruža protok vazduha koji je potreban za bržu i ravnomerniju pripremu hrane.

Philips Airfryer omogućava uživanje u hrani koja je hrskava spolja i mekana unutra, sa do 90% manje masnoće.

Hrskavo spolja, mekano unutra

Jedinstvena patentirana tehnologija Rapid Air kompanije
Philips i dizajn u obliku morske zvezde sa donje strane posude cirkulišu vazduh za 360° i daju vam najravnomernije* pripremljenu hranu u poređenju sa konkurentskim aparatima – odsustvo oblika zvezde sa donje strane smanjuje protok vazduha i ponekad hrana može da zagori spolja a bude nedovoljno skuvana ili pečena iznutra.


* Testirano je u razvojnom centru kompanije Philips u Austriji u skladu sa najvišim standardima kada su u pitanju ukupna očekivanja učinka.

Philips Airfryer Essential XL, pržite sa do 90% manje masnoće

Pržite sa do 90% manje masti*

Philips Airfryer XL koristi vruć vazduh za pripremu vaših omiljenih jela tako da budu idealno hrskava, a sadrže i do 90% manje masti.* 

 

 

* U poređenju sa svežim pomfritom pripremljenim u običnoj Philips fritezi

XL veličina za celu porodicu

Veličina XL. Za celu porodicu.

Philips Airfryer XL je dizajniran imajući na umu vašu porodicu. Korpa kapaciteta 1,2kg u kombinaciji sa posudom od 6,2 litra vam omogućuje pripremu najrazličitijih jela. Odjednom napravite I do 5 porcija obroka za porodicu i prijatelje. 

Aplikacija Philips NutriU, pametna aplikacija za recepte

Ekskluzivna aplikacija NutriU

Otkrijte stotine izvrsnih Airfryer recepata za jela koja su ukusna, zdrava i brzo se prave. Recepte u aplikaciji NutriU biraju vrsni nutricionisti i namenjeni su svakodnevnoj pripremi hrane.

Philips Airfryer Essential XL, pržite, pecite, grilujte, hrskavo pecite, pa čak i podgrevajte

Pržite, pecite, grilujte, hrskavo pecite, pa čak i podgrevajte!

Philips Airfryer XL je više od uređaja. Možete da pripremate stotine jela, svaki zalogaj je podjednako ukusan kao prethodni zahvaljujući tehnologiji Philips Air Flow i dizajnu u obliku morske zvezde. Ravnomerno pripremljena hrana sa svih strana, za savršene obroke svaki put.

Philips Airfryer Essential XL, kuhanje

QuickClean i pranje u mašini za sudove za sve odvojive delove

Čišćenje je brzo i lako zahvaljujući Airfryer QuickClean korpi sa odvojivim mrežastim umetkom koji se ne lepi. Korpa i uklonjiva posuda takođe mogu da se peru u mašini, za čišćenje bez muke.

Pogledajte Airfryer XL u akciji

Sličica videa, video cvrtnika Philips Airfryer Essential XL

Šta drugi govore o Airfryer XL?

Najčešća pitanja

Zašto je Airfryer bolji od standardnog aparata za prženje u dubokom ulju?

 

Za razliku od standardnog aparata za prženje u dubokom ulju, za pripremu ukusne hrane u aparatu Airfryer potrebna vam je samo jedna kašika ili manje. Airfryer prži hranu cirkulišućim vrućim vazduhom pomoću procesa koji je poznat pod nazivom tehnologija Rapid Air. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, pomfrit ispržen u aparatu Philips Airfryer sadrži do 75% manje masnoće od pomfrita pripremljenog u aparatu za prženje u dubokom ulju. Pošto nije potrebno ulje za prženje, priprema hrane u aparatu Airfryer proizvodi manje mirisa od prženja u standardnom aparatu za prženje u dubokom ulju.

Koliko hrane mogu da pripremim u aparatu Airfryer?

Korpa u aparatu Airfryer može da se napuni do oznake za maksimalni nivo. Maksimalna količina sastojaka koju možete da pripremite zavisi od vrste hrane koju želite da kuvate.

  • Ako pripremate krompir ili pomfrit, korpa može da primi do 800 g / 28,2 oz domaćeg pomfrita ili 700 g / 24,7 oz zamrznutog pomfrita, dovoljno za četvoročlanu porodicu. Ako u korpu stavite veliku količinu hrane, krajnji rezultat možda neće biti ravnomeran. Optimalna količina pomfrita koju možete da pripremite odjednom je 500 g / 17,6 oz, bez obzira da li je u pitanju domaći ili zamrznuti pomfrit. Kada pripremate veliku količinu pomfrita, obavezno bar jednom protresite korpu tokom procesa prženja na vazduhu. Za velike količine, preporučuje se da protresete 2–3 puta radi postizanja boljeg krajnjeg rezultata.
  • Na vazduhu možete odjednom da pržite do 500 g / 17,6 oz sitnih grickalica. Obavezno protresite na pola procesa.
  • Kada želite na vazduhu da pržite krupne grickalice, meso ili živinu, rasporedite grickalice u jednom sloju na dnu korpe. Uverite se da dno korpe nije potpuno prekriveno kako bi vrući vazduh mogao da cirkuliše oko sastojaka.
  • Kada pripremate punjeno povrće, grickalice od punjenog testa ili drugu krhku hranu, rasporedite je u jednom sloju na dnu korpe. Obavezno ostavite dovoljno prostora između sastojaka kako biste mogli da ih izvadite mašicama. Ako želite da pečete kolače, kiševe, mafine ili hleb, koristite pleh za pećnicu prečnika 16 cm. Nemojte da punite posude ili plehove preko polovine pošto će testo narasti tokom pečenja na vazduhu. Ako stavite previše testa u posudu ili pleh, rastuće testo može da dođe u kontakt sa grejnim elementom, pa gornja strana može da zagori.

Koje vrste zamrznutog pomfrita mogu da pripremam u aparatu Airfryer?

Možete da pripremate dve vrste zamrznutog pomfrita u aparatu Airfryer:

  1. Zamrznuti pomfrit za pećnicu.
  2. Zamrznuti pomfrit pogodan za prženje u dubokom ulju.

Savet: Takođe vredi da probate druge vrste zamrznutog krompira osim pomfrita.

Napomena: Imajte u vidu da se vrste zamrznutog pomfrita međusobno razlikuju. Različite marke i vrste zahtevaju odvojene postavke.

Koja su vremena pripreme i postavke temperature za različite namirnice?

Prosečna vremena pripreme za nekoliko drugih sastojaka dostupna su u donjoj tabeli.

Navedene postavke predstavljaju samo indikacije. Te postavke mogu da se prilagode u zavisnosti od porekla, veličine i oblika sastojaka.

tabela sa vremenima pripreme i postavkama temperature

Tražite drugi Philips Airfryer?

Naš tim stručnjaka usavršava tehnologiju Airfryer preko 10 godina i zbog toga smo vodeći svetski Airfryer brend

Više od 10 godina smo stručnjaci za Airfryer

Prijavi se i preuzmi kod za 10% popusta

* Ovo polje je obavezno

 

Promokod za 10% popusta na ceo Philips asortiman lične nege, Philips Avent asortiman i aparata za domaćinstvo, kao i na određeni Philips TV i sound asortiman

Ekskluzivne promocije i kuponi

Lansiranja proizvoda

*

Želim da primam promotivne poruke – na osnovu mojih željenih postavki i ponašanja – o Philips proizvodima, uslugama, događajima i promocijama. Lako mogu da opozovem prijavu bilo kada.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашу веб страницу је најбоље прегледати у најновијој верзији Мицрософт Едге, Гоогле Цхроме или Фирефок.