1

  4K Ultra HD LCD monitor

  346E2CUAE/00

  Philips E Line monitor kombinuje zapanjujuće slike sa elegantnim dizajnom za vaš radni prostor. Izuzetno jasan 4K UHD i ultra široki ekran u boji pružaju vrhunsku jasnoći i živopisne slike. MultiView zadovoljava potrebu za mogućnost korišćenja i produktivnost.

  Naši  omiljeni modeli

  Monitori za igranje na konzolama

  Monitori za igranje na računaru

  Monitori za igranje na konzolama

  Monitori za igranje na računaru

  Napravljeni su za  dobrobit vaših očiju

  Philips monitori  najbolji izbor

  Pomoć, podrška i ažuriranja

  Registrujte monitor

  Kreirajte besplatni „My Philips“ nalog da biste registrovali novi monitor. Nakon registracije ćemo vas obaveštavati kada budu dostupna nova ažuriranja.

  Ažuriranja softvera

  Održite najbolje performanse Philips monitora. Ako postoji novo ažuriranje softvera, pronaći ćete ga ovde. A ako ste izgubili upravljačke programe, takođe možete besplatno da ih preuzmete ovde.

  Platforma za podršku

  Najbrži način da rešite tehničke probleme i probleme sa postavkama je da pogledate vodič za rešavanje problema sa Philips monitorom. Upotrebite te praktične savete i trikove da bi monitor ponovo besprekorno funkcionisao za tili čas.

  Obratite nam se

  Tu smo da vam pomognemo. Bez obzira na to da li vam je potreban savet u vezi sa kupovinom Philips monitora ili podrška za podešavanje, možete da nam se obratite telefonom, e-poštom ili putem onlajn ćaskanja.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  Razumem

  Нашу веб страницу је најбоље прегледати у најновијој верзији Мицрософт Едге, Гоогле Цхроме или Фирефок.