Aplikacija Philips Headphones

  Za iOS i Android


  Aplikacija Philips Headphones vam omogućava da u potpunosti koristite prednosti svih mogućnosti slušalica. Možete da pristupite svim funkcijama koje će vam dati pružiti najbolji audio doživljaj sa mobilnog uređaja.

  Preuzimanje aplikacije:

  L4 fidelio slušalice povezane sa aplikacijom Philips Headphones

  Iskoristite više od vaših slušalica

  Funkcije aplikacije

  Kliknite za više

  Za prilagođavanje režima kontrole buke koji mogu da se izaberu na slušalicama

  Omogućava da podesite tajmer za isključivanje slušalica.

  Zvuk se pauzira kada senzor otkrije da ste izvadili slušalice iz ušiju. Zvuk se nastavlja kada senzor otkrije da ste vratili slušalice.

  Šta god da volite, volite to na svoj način! Četiri unapred podešene postavke vam omogućavaju da odaberete kako će slušalice zvučati prema tome šta slušate.

  Postignite doživljaj skoro poput onog u realnom vremenu uz minimalno kašnjenje kada igrate igre i puštate video zapise. Imajte na umu da razdaljina prijema može da bude umanjena.

  Omogućava vam da čujete sopstveni glas tokom poziva

  Aktivirajte režim budnosti pomoću slušalica ili aplikacije ako želite da razgovarate, slušate obaveštenja ili slušate zvukove ulice. Aplikacija vam omogućava da kontrolišete koliko buke slušalice propuštaju.

  Omogućava vam da vidite broj modela, MAC adresu i status ažuriranja softvera. Ovaj odeljak možete da koristite za ažuriranje softvera slušalica.

  Zaboravite na pretragu na stranicama za podršku – aplikacija vas direktno povezuje sa odgovarajućim korisničkim priručnikom za vaše slušalice! Ostvarite trenutni pristup savetima za rešavanje problema i opštim pravilima za korišćenje slušalica.

  Da li su moje slušalice kompatibilne?


  Aplikacija Philips Headphones je kompatibilna sa našim najnovijim slušalicama. Dostupna je na 23 jezika, uključujući holandski, engleski, francuski, španski, ruski, arapski, hebrejski, korejski, japanski i mandarinski.

  Ikona najčešćih pitanja

  Odgovori na vaša pitanja

  Kako da povežem Philips slušalice sa aplikacijom Philips Headphones?


  Uključite Bluetooth na telefonu. U Bluetooth meniju na telefonu izaberite slušalice. Kada se slušalice povežu, veza sa aplikacijom se automatski uspostavlja.

  Koji su uobičajeni problemi sa povezivanjem sa operativnim sistemom iOS?


  iOS Bluetooth ima tri statusa: potpuno omogućen, delimično omoguće i isključen. Važno je da se uverite da je Bluetooth funkcija na telefonu u režimu „Potpuno omogućen“ kako bi se slušalice ispravno uparile i povezale.

  Takođe, tokom aktiviranja aplikacije, aplikacija će vam prikazati upit za davanje dozvole da Bluetooth koristi aplikaciju. Ako izaberete „Nemoj da dozvoliš“, isti iskačući prozor prikazaće se ponovo kasnije. Moći ćete da nastavite sa aplikacijom tek kada izaberete „U redu“".

  Naposletku, važno je da ne menjate podrazumevani naziv modela slušalica u postavkama uređaja jer automatsko otkrivanje slušalica u aplikaciji neće raditi. U tom slučaju, moraćete ručno da izaberete model slušalica u aplikaciji da bi savršeno radile.

  Koji su uobičajeni problemi sa povezivanjem sa operativnim sistemom Android?

   

  Tokom aktiviranja aplikacije, aplikacija će vas upitati da dozvolite povezivanje slušalica. Važno je da izaberete „Dozvoli“. Starije verzije operativnog sistema Android (<12) mogu da zatraže davanje dozvole za lokaciju i memoriju. Ove dozvole su neophodne da bi aplikacija ispravno radila.

  Da li su moje slušalice kompatibilne sa aplikacijom Philips Headphones?

   

  Pogledajte sledeću listu da biste videli da li su slušalice kompatibilne sa aplikacijom:

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Нашу веб страницу је најбоље прегледати у најновијој верзији Мицрософт Едге, Гоогле Цхроме или Фирефок.